15 Mart 2012 Perşembe

Dr Mustafa Eraslan - Kibarlı Panax Sipariş Hattı - 0542 464 78 81

Kibarlı Panax, Dr. Mustafa Eraslan ve Farmakognozi uzmanı eczacı Mustafa Tekin tarafından formülüze edilmiş ve patenti alınmış bir üründür. Kibarlı Panax’ın üretimi Ertek İlaç tarafından yapılmaktadır.

Kibarlı Panax nasıl kullanılmalı?

1 Kutu Kibarlı Panax’ta 90 tablet Panax kapsül bulunmaktadır.
Kibarlı Panax’ı günde üç defa 8 saatte 1 tablet kullanmanız önerilir.
Kibarlı Panax’ın 60 yaş üstü kişilerde günde iki kez 12 saatte 1 tablet kullanılması tavsiye edilir.
Kibarlı Panax’ı nasıl kullanmanız gerektiğiyle ilgili detaylı bilgiyi 
0542 464 78 81 nolu danışma hattımızdan alabilirsiniz.

Kibarlı Panax’ı kimler kullanmamalı?

Kibarlı Panax’ın 12 yaş altındaki çocuklar, yüksek tansiyonu olanlar ve hamile bayanlar tarafından kullanılması tavsiye edilmemiştir.

Kibarlı Panax kimyasal bir ilaç mıdır?

Hayır, Mustafa Eraslan’ın Kibarlı Panax isimli ürününün içeriğinde herhangi bir kimyasal madde bulunmadığı bakanlıkça ifade edilmiştir. Kibarlı Panax bitkisel bir karışımdan oluşur. Tarım Bakanlığı bitkisel ürünlerle ilgili olarak her dönem rutin kontrollerine devam etmektedir ve bugüne kadar Mustafa Eraslan’ın Kibarlı “Panax” isimli ürünüyle ilgili yapılan kontrollerde sakıncalı maddeye rastlanmamıştır.

Kibarlı Panax’ın özellikleri

Dr. Mustafa Eraslan’ın Kibarlı Panax adlı ürünü Ertek Bitkisel Ürünler İlaç Kozmetik Gıda San. Tic. Ltd. Şti. tarafından üretilmektedir. Üretim yeri Phytopharma İlaç ve Bitkisel Sağlık Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.’dir.
Dr. Mustafa Eraslan’ın tanıtımını yaptığı Kibarlı Panax’ın formülünde zararlı kimyasallar, alkol ve uyuşturucu özelliği olan maddeler bulunmaz.
Kibarlı Panax, bitki özlerinin mikro ölçülerde birleştirilmesi ile elde edilmiş naturel bir üründür.

Kibarlı Panax’ı nasıl sipariş verebilirim?

Kibarlı Panax siparişlerinizi internet sitemizden www.panaxyorumlari.com web sitemiz üzerinden sipariş formu bırakarak veya 0542 464 78 81 nolu sipariş hattımızı arayarak verebilirsiniz. İnternet sitemizdeki soru panelimize bilgilerinizi bırakarak da uzman ekibimizle irtibata geçebilirsiniz.

Panax için nasıl ödeme yapabilirim?

Ödemenizi kargo görevlisi kapınıza geldiğinde nakit ve kredi kartı ile tek çekim olarak, ya da sipariş hattımızdan firma bilgilerimizi alarak havale yoluyla yapabilirsiniz.

Kibarlı Panax’ın içeriği;

Çoban Çökerten Ekstresi,
Avena Sativa (Yulaf) Ekstresi,
Panax Ginseng Ekstresi,
Bitkisel Magnezyum Stearat,
Bitkisel Kapsül

Kibarlı Panax Bilgi Hattı: 0542 464 78 81